Коломийська центральна районна бібліотека

Меню сайту
Untitled
Головна
Про бібліотеку
Структура ЦБС
Читачу
Фотогалерея
Коломийщина
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 66
Друзі сайту
Статистика
Форма користувача

Головна » 2011 » Серпень » 17 » 2-е місце обласного конкурсу - наше
11:57
2-е місце обласного конкурсу - наше

10 серпня 2011р. журі конкурсу «Краща бібліотечна виставка», приуроченого 155-річчю від дня народження Івана Франка у складі: голови журі – Людмили Бабій, директора ОУНБ ім. І. Франка, Богдана Бойчука, голови обласного комітету профспілки працівників культури, Галини Горбань, голови обласного відділення УБА та провідних фахівців ОУНБ ім. І. Франка ознайомилось з експозиціями бібліотечних виставок і відкритим голосуванням визначило переможців

У відбірковому першому етапі конкурсу взяли участь 19 централізованих бібліотечних систем. За підсумками цього етапу в районах та містах було визначено 57 переможців (1- 3 місця). 19 переможців представили свої бібліотечні виставки і портфоліо в ОУНБ ім. І. Франка разом з підсумковими матеріалами про проведення відбіркового етапу конкурсу на місцях.

Члени журі з проведення обласного конкурсу відзначили, що він сприяв широкій популяризації творчої спадщини письменника, розкриттю творчого потенціалу бібліотечних спеціалістів, виявленню і розповсюдженню інноваційних форм роботи, висвітлення цікавих матеріалів про перебування І. Франка на Прикарпатті, представлення життя і творчості Каменяра в дослідженнях івано-франківських науковців і краєзнавців.

Переможцями районного конкурсу в Коломийській ЦБС стали:
бібліотеки-філії селищ Отинія, Печеніжин та центральна районна бібліотека.

  10 серпня поточного року обласне журі розглянуло експозиції виставок бібліотек-переможців відбіркового етапу конкурсу. Враховуючи оригінальність представлених матеріалів, художнє оформлення, творчий підхід, актуальність і змістовність обраної теми після всебічного обговорення представлених матеріалів журі відкритим голосуванням визначило переможців серед бібліотечних виставок і портфоліо.

2-е місце здобула масова бібліотека смт.Отинія Коломийської ЦБС (завідувачка - Дмитришин Ольга Петрівна ).

Роботи переможців обласного конкурсу «Краща бібліотечна виставка» представлені в розділі «Фахівцю бібліосервісу» на веб-сайті ОУНБ ім. І. Франка.


За матеріалами веб-сайту ОУНБ ім. І. Франка

"Підсумки обласного конкурсу"

Переглядів: 733 | Додав: admin