Коломийська центральна районна бібліотека

Меню сайту
Untitled
Головна
Про бібліотеку
Структура ЦБС
Читачу
Фотогалерея
Коломийщина
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 66
Друзі сайту
Статистика
Форма користувача

Головна » 2012 » Лютий » 21 » Справедливість для всіх
11:54
Справедливість для всіх

20 лютого 2012 року в центральній районній бібліотеці проведено тематичну  годину спілкування «Справедливість для всіх!» до Дня соціальної справедливості.

Соціальна справедливість  - міра рівності (нерівності) життєвого становища людей, класів і соціальних груп, що об'єктивно зумовлюється рівнем матеріального та духовного розвитку суспільства. Міра рівності виражається в матеріальних і духовних благах, які надходять у повне розпорядження людей. Але це не означає зрівнялівки у споживанні, а встановлення і дотримання для всіх чітко визначених критеріїв (за матеріалами економічного словника-довідника).

Для працездатних же членів суспільства мають бути створені рівні можливості для того, щоб вони могли своєю працею заробляти достатні доходи для повноцінного життя.

Заступник директора центральної районної бібліотеки Косовчич Ігор Васильович провів годину спілкування.
Серед запрошених були присутні: заступник начальника управління, начальник відділу призначення та прийняття рішень управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ольга Шепетюк, начальник відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації  Раїса Ковцуняк,начальник відділу освіти райдержадміністрації Мирослав Бодейчук, перший заступник управління Пенсійного фонду в м.Коломия та в Коломийському районі Ярослав Тодорів, заступник головного лікаря по поліклінічній роботі Василь Козовий, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Федор, голова Коломийської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Олена Бакай, в.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Ольга Романюк, провідний спеціаліст відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Уляна Ровенчук, головний спеціаліст Коломийського міськрайонного центру зайнятості В'ячеслав Вікарь, завідувач сектором з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськість апарату райдержадміністрації Оксана Будько та працівники бібліотек району.

Відзначення на державному рівні Всесвітнього Дня соціальної справедливості сприятиме акцентуванню уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій на вирішенні питань соціальної справедливості та соціального захисту, подолання бідності, забезпечення  повної зайнятості, гідної праці, гендерної рівності, соціального добробуту і в цілому у соціальній справедливості для всіх громадян України.




Переглядів: 880 | Додав: admin